marți, 3 martie 2009

Victorie cu Tg. Mures



Dupa infrangerea de la Ploiesti, Mobitelco a reusit sa-i invinga pe mureseni cu scorul final de 79 la 66 (20-16, 11-22, 28-16, 20-13). Nu au fost la forma lor maxima, doar spre sfarsit. Roberts, a fost, se poate spune eroul meciului, facand un spectacol extraordinar si fiind apropae de double-double. Dar meciul nu a fost fara incidente, Attila Vajda de la oaspeti a fost trimis la vestiare dupa o altercatie cu Szjarto, iar Gibbson pentru proteste la masa oficiala. Din fericire, Milacic s-a descurcat de minune, reusind multe pase decisive in stilul lui caracteristic.

Sa vorbesc putin si despre titularii care au intrat pe teren in primele minute. Voi incepe cu oaspetii: Cooley, Vajda, Pociukonis, Wingate si McKenna, la gazde se pare ca Tab a incercat sa diversifice, schimband componenta primilor cinci, acestia au fost: Cuic, Osby, Krstanovic, Gibson si Silvasan, Lapuste si Szjarto fiind inlocuiti.

O alta surpriza a fost aparitia in sala a lui Levar Seals, acesta a fost scandat in stilul caracteristic de catre galerie, se pare ca nu va fi uitat. Cel putin deocamdata, deoarece in etapa urmatoare el va evolua impotriva clujenilor, la Otopeni alaturi de Meda, probabil ca dupa ce va inscrie in cosul aparat de clujeni nu va mai fi chiar atat de dorit :P. Insa hai sa lasam gluma deoparte si sa ne reintoarcem la joc.

Targu Mures s-a dovedit a fi o echipa destul de dificila, avand cativa jucatori de valoare, cum sunt americanii Cooley sau Wingate, care au pus probleme apararii gazda. Pentru "U" au marcat Roberts 22 (8 recuperari), Gibson 13, Krstanovic 12, Silvasan 9, Osby 8 (7 recuperari), Szijarto si Cuic, cate 5, Milacic 3, Lapuste 2 (8 recuperari).De la oaspeti s-au remarcat Cooley, cu 20 de puncte si 5 pase decisive, Pociukonis si Wingate, cu cate 13 puncte.

Despre joc, ce sa va mai spun, au fost si faze frumoase, dar din pacate inca nu e echipa aceea care va trebui sa infrunte Ploiestiu in play-off, daca se califica pana in finala. Acum voi lasa imaginile sa vorbeasca de la sine.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu