joi, 12 martie 2009

Silvasan Eroul?

Nu va vine sa credeti? Va inteleg...dupa ce Silvasan nu a arat de mult ceva pe teren, exceptand unele mici slipiri. Meciul acesta nu este ceva de lauda...A ma scuzati, am uitat sa va zic despre ce vorbasc defapt: Meciul cu Craiova, a patra clasata, de la coada. Si daca puneti intrebarea "s-au facut de rusine?" raspunsul este DA. Au fost de toata jena, ca sa vorbesc pe limbajul meu.

Au fost pierduti pe teren, si nu e de mirare ca au fost si condusi la un momentdat. Prima repreziza au terminat-o la egalitate, iar in al treilea sfert au avut doar 2 puncte in avans. Al patrulea abia a facut diferenta, cand Silvasan a reusit sa faca 18 puncte, iat Roberts si Henry au facut putin spectacol, dar din pacate asta nu sterge cu buretele cum au jucat in PRIMELE TREI SFERTURI, adica mai mult de jumate din meci.

Sa fiu sincera cred ca au fost cam mahmuri si obositi, sau nu vreau sa zic naparat mahmuri, dar hai sa fim seriosi. A fost ziua lui Cuic in 8 martie. Sigur au petrecut, se stie ca toti sunt petrecareti. Nu vreau sa fiu rea sau sa fac supozitii fara probe, dar nu sunt nici unul usa de biserica. Asa...si destul cu replicile de scandal...sa trecem la joc.

Baldwin a schimbat din nou compozitia primului 5: Milacic, Cuic, Szijarto, Osby si Roberts au inceput jocul, se pare ca Baldwin "l-a menajat" la inceput pe Gibson, sau poate l-a pedepsit pt meciul de la Otopeni, care a fost si ala cum a fost. Voi mai reveni cu amanunte si cu clipuri, duminica probabil pt ca voi fi plecata in week-end.

Si in sfarsit clipurile:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu