luni, 23 martie 2009

Neputinta?

Hai ca am furat un titlu. E titlu articolului srcis pe situl oficial al celor de la Mobitelco. Sincer sa spun, nu am fost chiar atat e dezamagita de meci, ma asteptam la ceva mult mai rau dupa meciul cu Craiova. Baietii s-au descurcat in prealabil destul de bine, fara Krastanovics, pecat acasa pentru inmor anul mantarea tatalui sau.

Am ajuns in sala cam cu ora ianinte de incepera meciului, jucatorii erau deja la incalzire. Toti jucatorii se salutau, se imbratisau, vorbeau intre ei, nici nu le trecea prin minte ceea ce urma :D. Foai pe bune ca in acest moment nu am nici un chef sa scriu, dar am atatea sa povestesc despre meciul asta, pentru ca nu am mai simtit de mult asa ceva la unmeci de baschet. Sala a inceput sa se umple incetu cu incetu. Iar dupa ce jucatorii au reintrat pe teren, a inceput calvarul. S-a pastrat deasemenea un moment de reculegere pentru tatal lui Zorki, dupa care s-a dezlantuit infernul.

Baldwin a schimbat din nou componenta primului 5, au intrat: Milacic, Gibbson, Silvasan, Robets si Cuic. Pot sa spun sincer ca aceasta formula a dat rezultate pentru primele minute, problema a fost ca nici una din echipe nu a marcat cos pe duarata a mai bine de un minut.

Acum o sa vorbesc foarte pe scurt despre meci, caci voi publica si imaginile de indata ce voi putea, caci am mici probleme cu camera. Asa, deci si prin urmare, cea mai mare probema a fost ca Elba ne-a condus pe durataintregului meci, lor le intra aproape tot iar nou foarte putin, si nu pot sa spun ca echipa a jucat prost, chiar nu pot, desi as vrea, caci ianinte de a ma apuca de scris, planuiam sa ii ironizes, sa fiu rea si foarte critica, dar nu pot, nu ma lasa inima. Revenind la meci, caci am deviat mult prea mult, nu a fost un meci cu mult spectacol, dar a fost un meci de calitate. Echipele au fost foarte apropiate ca valoare, de aceea meciul a fost atat de intens. Desigur ca nu au lipsit fazele controversate, care probabil vor fi un subiect de discutie pana la urmatorul meci. Una din cea mai dicutata, este probabil interventa lui Robert la aceea libera. Timisorenii au cerut sa li se puna 2 puncte in timp ce clujenii suneau ca mingea nu ar fi intrat in cos...in fine va veti decide si voi dupa ce veti vedea imaginile. O alta faza controversata a fot si eliminarea lui Szjarto, utimu fault fiind dat destul de usor.

Sfarsitul meciului a fost cu adevarat incendiar, caci clujenii au avut sansa lor si au irosito, a fost un exemlplu concret ca nu intotdeauna primesti o a doua sansa, sau mai bine spus o a treia, caci si Milacic si Roberts au irosit doua sanse mai mult sau mai putin importante. Desigur ca derbiul etapei nu s-a sfarsit fara incidente, jucatorii Elbei aratandu-se foarte plini de sine si destu de batjocoritori fata de public. La faza cu mingea aruncata cu piciorul in public, chiar cand s-a auzit fluierul de final, secundul Pintea a cerut penalizari, insa nu prea mai ai ce sa faci. Din pacate nu e corect sa vezi ca jucatori ca si Gibson sunt penaizati, doar pt ca a batut din palme iar instigarea publicului nu este pedepsita.

E pacat cand vezi ca o sala intreaga traieste pentru un singur lucru, VICTORIA, dar din pacate aceasta devine o mare dezamagire. A fost frumos, a fost palpitant a fost ca si anul trecut, cand in sala se auzea un singur strigat: HAIDE U!

Ca o mica concluzie, marcatorii meciului:

U-Mobitelco: Gibson 23 puncte, 5 pase decisive, Silvăşan 16 si 6 recuperari, Milacici 11, 5 pase decisive, Osby 9, Roberts 8 si 8 recuperari, Cuic 7, 6 recuperari, 6 pase decisive, Szijarto 5.
Elba: Păltinişanu 16, Pesic 16, Velickovic 15, Markovic 14, Dzambic 11 şi 12 pase decisive, Grubisic 6, Tudosă 2.

Degeaba trebuie sa fim realisti, campionatul nu este ca si anul trecut. Si vina nu o trebuie sa o dam pe jucatori. Echipee de anul acesta sunt mut mai echilibrate ca valoare, anul trecut singurele care se ridicau peste medie au fost Ploiestiul, Clijul si Sibiul. Acum vedem cu Sibiu pierde in fata Muresului. Otopeniul pierde cu doar cateva puncte in fata campioanei din Ploiesti. Pitestiul arata si ea ca poate. Si sa nu uitam de Brasov care are si el un lot foarte valoros. Nu s-a mai intamplat de mult ca atea echipa sa se bata pentru primele locuri pentru play-off(exceptand primele doua locuri, pentru ca in opinia mea ploiestiul nu mai poate fi ajuns, iar Timisoara nu vrea sa lase locul doi din dinti). Imaginile o sa e pun cat de repede pot. Nu spun o zi anume. Dar sa nu va pierdeti rabdarea. Le voi posta, si nu am uitat nici de cele cu Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu