duminică, 8 martie 2009

Execrabil...

Meciul Clujului cu cei de la Otopeni a fost, se poate spune, dezastruos, execrabil...Adica m-am asteptat sa piarda...dar nici chiar asa de rusinos. A fost clar un meci cu nervii intinsi la maxim...multe orgolii s.a.m.d.p Era clar ca fostii jucatori, meda si Seals vor da tot ce pot in acest meci...si aceasta au facut. De cealalta parte, Mobitelco este o echipa cu pretentii pentru titlul national. Erau ca si pierduti pe teren, parcaq atunci s-au cunoscut. Parca erau niste jucatori amatori de pe terenul din curtea scolii care se intalnesc pentru prima data si joaca impreuna. Da de unde! Cred ca si aceeia joaca mai bine si mai uniti. Au facut multe greseli, grseli care nu ar trebui permise la acest nivel. Nici unul dintre ei nu a aratat nimic. Gibson a fost pe dinafara complet, Cuic nu stiu ce vroia sa-i demonstreze lui Seals...dar nu i-a iesit nici lui nimic. Robert a iesit la 5 in sfertul 3, mi se pare. Osby a fost mai pampalau ca niciodata. Nu stiu ce s-a intamplat. Si partea proasta e ca urmeaza meciuri mult mai grele decat acesta, exceptand meciul cu Craiova, urmeaza Timisoara si Pitestiul, doua formatii care au aratat ca stiu un baschet adevarat, mai ales Pitestiul, fiind una dintre formatiile care a batut ASESOFTUL, cealalta fiind Sibiul.
De cealalta parte a terenului totul a mers perfect, Seals si-a facut treaba, chiar daca nu a dat nici un sleam spectaculos, a dat multe de la 3, Blidaru a fost la nivel inal iar Obradovici, jos palaria.
Ce sa mai zic Otopeni - Mobitelco, scor final 91-79.
Marcatori:
CS Otopeni - Seals 21, Obradovic 19, Popovic 19, Blidaru 14 si 10 pase decisive, Byerson 7 si 7 recuperari, Capusan 6, Medvedj 3, Santana 2.
U-Mobitelco - Cuic 15 si 5 pase decisive, Gibson 12, Osby 12 si 8 recuperari, Krstanovic 11, Roberts 10, Szijarto 8, Milacic 6, Silvasan 5.
Urmatorul meci e in 11 martie, cu Craiova, la Cluj. Biletele se pun in vanzare de marti, pret unic 10 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu