luni, 23 martie 2009

Se poate!

In confruntarea de la Pitesti baietii lui Tab au reusit sa obtina o victorie destul de clara. Se pare ca echipa Pitesteana are probleme destul de mari fara fundasul Elliot, aceasta vazandu-se clar in meciul de sambata, in care clujenii s-au impus cu scorul de 83 la 74.

Marcatori:
BCMUS Pitesti - Lawrence 25 puncte si 7 recuperari, Pantelic 16, Razic 14, Fugua, Iheadindu si Dumitru, cate 6, Stefanovic 3.
U-Mobitelco - Osby 19 puncte si 8 recuperari, Silvasan 14, Krstanovic 10 si 6 recuperari, Cuic 10, Gibson 10, Roberts 8, Lapuste 7, Szijarto 3, Milacic 2 si 5 pase decisive.

Si dupa statistica se vede ca Silvasan e intr-o forma de zile mari. Felicitari!! E exact ceea ce trebuie echipei, arata ca merita sa fie titular, ceea ce at trebui sa faca toti, sa existe acel spirit de competitie in echipa, dar in sensul bun al cuvantului. Recunosc ca nu am putut sa vad in intregime meciul, deci nu va pot spune mare lucru despre modul in care a evoluat echipa. Dar am vazut niste faze frumoase.

Ce am mai remacat e ca baschetul e iubit si la Pitesti, sala era plina. Ma bucur ca acest sport is recastiga gloria de alta data si incepe sa fie mediatizat din ce in ce mai mult. Este frumos si merita sa mai vedem si alte sporturi in afara de fotbal. In Romania campionatul a inceput sa devina din ce in ce mai tare, se aduc jucatori din ce in ce mai buni, iar cei din tara se ambitioneaza sa ii ajunga pe acestia, poate putem spera si noi la o echipa natioanala de baschet serioasa, care ar putea participa si la competirii majore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu