vineri, 17 aprilie 2009

Infrangere la Sibiu...

Pai cum se spune la noi, patzasti. Dar lasand gluma de o parte, nu a fost un meci rau, pacat de sfertul 3 cand s-a produs acel dezechilibru major si acum sincer, si arbitrajul a lasat de dorit, mai ales in prima repriza.

Pacat de accidentarea lui Roberts, acest lucru a contribuit si el la infrangere. Asta este, ar fi fost prea perfect sa castige primul meci, era prea simplu. Daca castigau aveau in urmatorul meci un moral mai ridicat si avand in vedere ca joaca ascasa era mult mai bine.

Asa ca o mica concluzie, echipa Sibiului a fost mult mai buna decat Clujul, degeaba, au fost in forma, lui Scott i-au intrat aproape toate de sub panou, fundasii sibieni s-au descurcat mult mai bine decat cei clujeni. Dupa cum am mai spus, Mobitelco pur si simplu s-a pierdut in sfertul 3, nu se gaseau pe teren si comiteau niste faulturi aiurea. Vom astepta meciul de la Cluj ca sa vedem ce o sa fie, cine stie, in ritmul asta poate va fi chiar ultimul.

A da...scuze am uitat sa prezint statisticile si scorul final, mi scuzi:

CSU Sibiu-U-Mobitelco Cluj 95-91 (45-41)

Marcatori:
CSU Sibiu – Matthews 26, Scott 21, Johnson 14, Calotă 12, Brown 8, Kabengele 8, Harrison 6, Crăciun 1.

U-Mobitelco Cluj – Silvăşan 25 (5x3), Krstanovic 12, Gibson 11, Henry 10, Osby 8, Cuic 8, Chetreanu 5, Milacic 4, Szijarto 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu